IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

Zomer & Zee Haaksels

8,95

Categorie:

Beschrijving

Zomer & Zee Haaksels is het derde haakboekje in een reeks van vier boekjes speciaal voor het goede doel, de Esther Vergeer Foundation. Het boekje is gemaakt door Freubelweb in samenwerking met de volgende bekende haaksters  Tessa van Riet-Ernst, Amilishly Design, RiannesHaaksels, MrsHooked, Mooi van Draad, Huis&Haak, CutiePie Designs, Yarn and Gingertea, Haak by Daphne. 

Van Koos de Krab tot Walter Walvis en van hippe strandtas tot een zomerse etui met flamingo’s erop. Zomer & Zee Haaksels bevat 10 superleuke haakpatronen om straks tijdens je vakantie, of gewoon lekker thuis, heerlijk in de zon te haken. Bovendien steun je met de aankoop van dit leuke haakboekje de Esther Vergeer Foundation. Een stichting die ervoor zorgt dat kinderen met een lichamelijke beperking net als andere kinderen bij een normale sportvereniging kunnen sporten.

Het boekje verschijnt op 21 juni 2019. Wil je het boekje als een van de eerste in je bezit krijgen, bestel het boekje dan nu alvast en ontvang het boekje op de dag dat de zomer begint!

Eerder verschenen de boekjes Kerst & Winter Haaksels en Pasen & Lente Haaksels. Op 21 september 2019 verschijnt nog Herfst & Bos Haaksels.