WIL JIJ SPORTEN?

GEWOON SPORTEN? JOIN THE CLUB

Sport geeft jou een kans om mee te doen. Sport zorgt ervoor dat je vrienden maakt en erbij hoort! 
Met de JOIN THE CLUB projecten van de Esther Vergeer Foundation kun je met een lichamelijke beperking wekelijks ‘gewoon’ sporten op een gewone vereniging.

 

De Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat alle kinderen op de juiste plek bij een sportvereniging terecht komen. De Esther Vergeer Foundation neemt letterlijk en figuurlijk alle drempels weg, zodat de vereniging jou op een plezierige, veilige manier een plekje kan bieden

ONZE SPORTTRAINERS & CLUBS

Onze sporttrainers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in sportles geven aan kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. Zij zijn enthousiast en altijd gemotiveerd om te laten zien wat jij allemaal kunt. En dat is meer dan je denkt!

 

De verenigingen zijn rolstoeltoegankelijk (de sportvelden, toiletten, clubhuis) en voor materiaal (een sportrolstoel) wordt gezorgd. 

JOIN THE CLUB!

Met de JOIN THE CLUB projecten van de Esther Vergeer Foundation zorgen we ervoor dat jij wekelijks kunt sporten bij een sportvereniging: net als ieder ander kind! Dit doe je samen met andere kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking.


JOIN THE CLUB is er niet alleen voor kinderen die dagelijks aan een rolstoel gebonden zijn. Veel JOIN THE CLUB kinderen/jongeren hebben: spina bifida, een oncologische achtergrond, amputé, heupdysplasie, spierziekten, spasme, dwarslaesie, hypermobiliteit, bindweefselziekten of NAH.

DOE JIJ OOK MEE?

Ben jij tussen de 5 en 21 jaar, heb je een lichamelijke beperking en wil je weten of wekelijks sporten iets voor jou is? Dan is JOIN THE CLUB iets voor jou! Ook als je niet rolstoelgebonden bent.

 

Lijkt het je leuk om een keer te gaan kijken of misschien je aan te melden voor een activiteit of proefles? Of wil je meer informatie? 

 

 

Neem dan contact met ons op: info@esthervergeerfoundation.nl of bel naar 06-51893849.

DIT ZIJN ONZE ‘JOIN THE CLUB’ VERENIGINGEN: