Amstelveen zwemt voor de Esther Vergeer Foundation

Zwemmen met een lichamelijke beperking - Esther Vergeer Foundation

Van 9 tot 12 juli 2024 wordt de jaarlijkse Zwem4daagse georganiseerd in Amstelveen.

Het startsein wordt op dinsdag 9 juli gegeven door Esther Vergeer en wethouder Herbert Raat. Op vrijdag wordt de Zwem4daagse afgesloten met een disco in het golfslagbad. De Zwem4daagse is van dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli dagelijks van 17:00 tot 19:30 uur in het buitenbad van zwembad De Meerkamp. 

Doel van de Zwem4daagse in Amstelveen is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Esther Vergeer Foundation om meer kinderen met een lichamelijke beperking te laten sporten.
 
Als deelnemer aan de Zwem4daagse kun je tijdens deze week geld inzamelen voor dit goede doel. Bij je inschrijving kun je een gratis actiepagina aanmaken of je kunt rechtstreeks doneren via onderstaande button.

Schrijf je hier in voor de Zwem4daagse in Amstelveen. 

Welke actie zet jij op?

We zijn natuurlijk superblij met jouw actie en inzet tijdens de Zwem4Daagse en kijken nu al uit naar jullie prestaties. Om extra aandacht aan jouw inzamelactie te schenken, kun je jouw prestatie delen op de speciale actiepagina om zo nog meer mensen enthousiast te maken. 

Basketbal - Esther Vergeer Foundation

Super bedankt zwemmers!

"Dankzij jullie inzet tijdens de Zwem4Daagse in Amstelveen kunnen wij nog meer kinderen met een lichamelijke beperking de kracht van sport laten ervaren!"

De Esther Vergeer Foundation steunen? 

De ambitie van de Esther Vergeer Foundation is dat ieder kind met een beperking kan sporten bij een gewone vereniging in de buurt. Dankzij onze donateurs en vrijwilligers kunnen we meer kinderen met een beperking laten sporten. Help ook mee!

 
Wil je eenmalig een bedrag aan de Esther Vergeer Foundation doneren? Dat kan heel eenvoudig via onderstaande button met een Tikkie. 

High 5 Esther Vergeer Foundation