Activiteiten

Voor de kinderen die zijn aangesloten bij onze foundation organiseren we het jaar rond veel activiteiten. Zo organiseren we clinics, een Tenniskamp, het Sportfestival en meer. 

 

Kinderen - Esther Vergeer Foundation

Tenniskamp

Tenniskamp 2022 Esther Vergeer Foundation
Jaarlijks organiseren wij een meerdaags Tenniskamp: 3 dagen lang, zonder ouders, met leeftijdsgenoten; heel veel tennissen, spelletjes spelen en veel plezier maken. Op het tenniskamp ontstaan vriend­schappen voor het leven.

Sportfestival

Sportfestival 2023 - Esther Vergeer Foundation

Voor alle kinderen die sporten via de Esther Vergeer Foundation hebben we in februari 2023 voor het eerst een Sportfestival georganiseerd. Dit vond plaats tijdens het ABN AMRO Open in Ahoy Rotterdam. 

Villa Pardoes

Multi Sport Court Villa Pardoes - Esther Vergeer Foundation 6

Villa Pardoes en de Esther Vergeer Foundation werken sinds 2019 samen om ouders en kinderen tijdens het verblijf in de Villa kennis te laten maken met sport. 

Clinic van Federer

Roger Federer heeft met Richard Krajicek en Esther Vergeer een tennisclinic gegeven aan 10 kinderen van de Esther Vergeer Foundation en de Krajicek Foundation. Roger Federer, 20-voudig grandslam-winnaar, was in Nederland op uitnodiging van de Nationale Postcode Loterij en speciale gast bij het Goed Geld Gala.

Clinic-Federer-Vergeer-Krajicek-040722-2