IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

WIL JE MEER INFORMATIE?

CONTACT

De Esther Vergeer Foundation zet zich in om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking te laten sporten, omdat wij erin geloven dat je door sport zelfstandiger, zelfredzamer, fysiek en mentaal sterker wordt en je uiteindelijk steviger in de maatschappij komt te staan.

Heb jij vragen, opmerkingen, wil jij ons initiatief steunen of vrijwilligerswerk voor onze foundation doen? Neem dan gerust contact met ons. Je kunt ook contact met ons opnemen als jij een lichamelijke beperking hebt, maar niet wilt tennissen. Dan helpen wij je om de juiste sport voor je te vinden en te bemiddelen.

CONTACTGEGEVENS

Adres:              Papendallaan 60, km. 3.28

Postcode:        6816VD

Plaats:             Arnhem

 

Contact:           [email protected]

Telefoon:         06-51893849

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb jij een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze meest gestelde vragen, wellicht staat het antwoord van jouw vraag hier tussen.

Hoe kun je doneren?

Via de website is het mogelijk om een donatie achter te laten. Je kunt eenmalig of structureel te steunen met een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar.

Kan ik ook meedoen aan een andere sport, dan alleen tennis?

Ja, wij helpen je ook bij andere sporten. Stuur ons een mail en dan kijken wij hoe wij je kunnen helpen.

Kan mijn vereniging ook rolstoeltennis aanbieden?

Heb jij als vereniging interesse om onderdeel uit te maken van Join the Club. Dan kun je het beste een mail sturen naar [email protected]

Hoe kan ik als bedrijf jullie steunen?

Je kunt als bedrijf partner of sponsor worden van de Esther Vergeer Foundation. Jouw bedrijfslogo (incl. link) wordt vermeld op esthervergeerfoundation.nl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: [email protected]

De Foundation

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt