Ambas­sadeurs

De Esther Vergeer Foundation is blij en trots met het team van ambassadeurs. Zij delen hun ervaringen, zijn een voorbeeld voor velen en zetten zich voor verschillende activiteiten van de Foundation in.

Niels Vink - Esther Vergeer Foundation

Niels Vink

Niels Vink: "Ik heb Esther beter leren kennen op mijn eerste Paralympics in Tokyo, waar zij op de tribune zat toen ik een medaille won. Ik volg naast mijn tennis een opleiding Sport & Bewegen in Eindhoven. Vooral gymles geven aan kinderen vind ik superleuk. Hoe mooi is het dan om samen met de Esther Vergeer Foundation kinderen met een beperking met je eigen sport te enthousiasmeren?!"

Myrthe Schoot - Ambassadeur Esther Vergeer Foundation

Myrthe Schoot

Myrthe Schoot: "Als volleybalster van het Nederlands team heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Elke dag sporten is in mijn ogen het mooiste wat er is. Het feit dat de Esther Vergeer Foundation dit mogelijk maakt en verbindingen legt voor kinderen met een beperking, vind ik fantastisch. Sport verbindt. Ik ben supertrots ambassadeur te mogen zijn van deze mooie impactvolle foundation."

Diede de Groot - Esther Vergeer Foundation

Diede de Groot

Diede de Groot: "Ik weet als geen ander wat sport kan betekenen in je leven. In 2004 deed ik voor het eerst mee met een clinic, georganiseerd door de Esther Vergeer Foundation en kijk waar ik nu sta! Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om nog veel meer kinderen aan het sporten te krijgen."

Emi van Driel - ambassadeur Esther Vergeer Foundation

Emi van Driel

Emi van Driel:  "Genieten van sporten is voor mij een van de belangrijkste dingen en dit deel ik graag met anderen. Ik vind het fantastisch om te zien hoe sporten mensen kan verbinden en hoe het kan bijdragen aan een actieve levensstijl. Als ambassadeur hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het mogelijk maken van sporten voor iedereen en een glimlach te toveren op het gezicht van een hoop kinderen en ouders!"

Ruben Spaargaren - Esther Vergeer Foundation

Ruben Spaargaren

Ruben Spaargaren: "Eén van mijn eerste tennis ervaringen was samen met Esther tijdens een sportdag op Papendal. Dankzij deze dag samen met Esther ben ik me meer gaan focussen en verdiepen in deze fantastische sport! Ik vind het dus geweldig om mijn ervaringen vanuit de Esther Vergeer Foundation mogen delen met de kinderen."

Maikel Scheffers - Esther Vergeer Foundartion

Maikel Scheffers

Maikel Scheffers: "Met Esther heb ik een speciale band; wij hebben veel gedeeld tijdens onze tenniscarrières! Met trots en plezier ben ik ambassadeur van de Esther Vergeer Foundation. Samen met het team een steentje bijdragen aan de groei van de Foundation."

Marhinde Verkerk - Esther Vergeer Foundation

Marhinde Verkerk

Marhinde Verkerk:  "De blijdschap en bevrijding bij de kinderen door sport en bewegen is het mooiste om te zien. Dit gun ik ieder kind! De Esther Vergeer Foundation helpt hierbij. Ik ben dankbaar dat ik mijn steentje bij kan dragen door mee te doen en denken vanuit mijn judo achtergrond."

Mensje Hoogervorst ambassadeur Esther Vergeer Foundation

Mensje Hoogervorst

Mensje Hoogervorst:  "Toen ik op zoek was naar een nieuwe sport, ben ik in contact gekomen met de Esther Vergeer Foundation. Via hen heb ik rolstoeltennis ontdekt en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Sporten vind ik het leukste dat er is. Zowel het fysieke als sociale aspect van sport spreekt mij enorm aan. Helaas is sporten nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zet ik me dan ook graag in voor de foundation om ieder kind de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten."