Kom in actie voor de Esther Vergeer Foundation

Steeds vaker komen enthousiaste mensen in actie voor de Esther Vergeer Foundation. 

Wil jij ook in actie komen en helpen om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking een kans te geven om ‘gewoon’ te sporten, op een gewone vereniging?

Alle kleine en grote acties om geld op te halen voor de Esther Vergeer Foundation zijn welkom. Wees creatief en doe vooral iets waar je zelf plezier in hebt! Deze acties maken het mogelijk om elk kind de kans te geven ‘gewoon’ te sporten.

Studenten in actie - Esther Vergeer Foundation
Sanne, Vera, Isa, Lukas, Stijn en Eline, studenten Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij zitten in de BenefietCommissie van studievereniging Studiosi Mobilae en proberen tijdens de benefietdag zoveel mogelijk geld op te halen voor de Esther Vergeer Foundation.

Maak ook het verschil en start nu een actie!

Laat ons weten wat jij van plan bent! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!
Hogeschool-Leiden-The-rolling-kids- Esther Vergeer Foundation
Alex, Arjan, Lotte en Olivier zijn studenten van Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Zij hebben zich 10 weken lang ingezet en € 3143,96 ingezameld voor de Esther Vergeer Foundation.
Salesproject Hogeschool Leiden - Esther Vergeer Foundation
Eind 2022 vond de feestelijke afsluiting plaats van het Salesproject: “Uit de comfortzone: verander je de wereld”, een project van studenten van Hogeschool Leiden. Zij zamelden maar liefst € 9764,39 in.