Partners

adidas

adidas streeft ernaar wereldwijd marktleider in sportproducten te zijn, maar is ook een maatschappelijk bewogen, milieuvriendelijke en klantgerichte organisatie, die creativiteit en diversiteit omarmt. Al jarenlang is adidas partner van zowel Esther Vergeer als van de Esther Vergeer Foundation.

EY

Dag in, dag uit leveren de mensen bij EY en daarbuiten op een aantal meer en minder voor de hand liggende manieren een bijdrage aan building a better working world. EY is al jaren een trouwe partner van de Esther Vergeer Foundation en ondersteunt de Esther Vergeer Foundation financieel via 1% Fairshare.

Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. De Johan Cruyff Foundation biedt financiële ondersteuning aan de Esther Vergeer Foundation en samen zorgen we er voor dat er meer kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking structureel kunnen gaan sporten.

KNLTB

De Esther Vergeer Foundation stimuleert de sportparticipatie onder kinderen en jongeren met een lichamelijke handicap. De KNLTB heeft 1.700 aangesloten tennisverenigingen, en spant zich in om mensen met een beperking bij de verenigingen te laten tennissen. De samenwerking met de Esther Vergeer Foundation ervaart de KNLTB als een logische stap; samen kunnen we de tennisparticipatie onder mensen met een beperking nog verder vergroten.

Qualcomm

De filantropische inspanningen van de Qualcomm Foundation en Qualcomm Incorporated zijn gericht op het ontwikkelen en versterken van samenlevingen over de hele wereld. Qualcomm zet zowel mensen als middelen in om inspirerende en innovatieve projecten te realiseren, waarmee een diversiteit aan mensen wordt bereikt. Sinds 2000 hebben Qualcomm Incorporated en de Qualcomm Foundation al meer dan $240 miljoen aan donaties gedaan aan goede doelen. Qualcomm is zeer trots om ook de Esther Vergeer Foundation te mogen steunen.

Vriendenloterij

De Vriendenloterij maakt het niet alleen mogelijk voor deelnemers om prijzen te winnen, maar de VriendenLoterij steunt ook goede doelen. Sinds 1998 is er bijna €630 miljoen euro uitgekeerd aan goede doelen, waaronder de Esther Vergeer Foundation. Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat de Esther Vergeer Foundation zich mag rekenen tot “vaste beneficient” van de VriendenLoterij.

Partners, sponsors en suppliers