Comité van Aanbeveling Esther Vergeer Foundation

Het team en bestuur van de Esther Vergeer Foundation zijn trots op de leden die zich vanaf heden als comité van aanbeveling verbinden aan de foundation. Dit comité bestaat uit vooraanstaande personen die met hun inzet en betrokkenheid de doelstellingen van de foundation steunen.

Het Comité van Aanbeveling bestaat uit:

  • HKH Prinses Margriet der Nederlanden
    “Sport bevordert dat mensen met beperking volledig meedoen in de maatschappij. Voor kinderen met een lichamelijke handicap of een chronische aandoening is het dus van levensbelang om kennis te maken met sport. En Esther is als oud-Paralympisch sporter een rolmodel voor velen! Het werk van de Esther Vergeer Foundation om deze kinderen naar een passende sport in hun woonomgeving te bemiddelen, vind ik dan ook fantastisch.”

  • Jan Peter Balkenende
    “Zoals de Sustainable Development Goals de belofte hebben ‘Leave no one behind’, laat de Esther Vergeer Foundation zien dat zij een waardevolle bijdrage voor jongeren levert en niemand achter willen laten op het gebied van sport en inclusiviteit.”

  • Erica Terpstra
    “Gehandicaptensport heeft altijd een speciale plaats in mijn hart gehad. Als geen ander weet ik wat sport kan betekenen, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Vandaar dat ik de missie van de Esther Vergeer Foundation van harte ondersteun.”

“Ik ben enorm trots op de toetreding van deze personen tot dit comité. Zij dragen de gehandicaptensport en de doelstellingen van mijn foundation een warm hart toe. Hun betrokkenheid benadrukt het belang van het werk van de foundation. Ik ben hen dankbaar voor het vertrouwen.”