Kom jij bij ons stage lopen?

Als stagiair(e) bij de Esther Vergeer Foundation krijg je de mogelijkheid om samen met collega’s events te organiseren; denk hierbij aan ons jaarlijkse tenniskamp, lokale clinics/activiteiten, diverse verrassende evenementen en beurzen. Je krijgt de mogelijkheid om veel af te stemmen met verschillende partijen. 

Wie zijn wij?
De Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat kinderen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening ‘gewoon’ kunnen sporten en bewegen bij een sportaanbieder in de buurt.
In samenwerking met alle Academische Kinderziekenhuizen heeft de Esther Vergeer Foundation sportpoli’s geopend en werkt hierin samen met artsen en zorgprofessionals om kinderen en ouders te inspireren en enthousiasmeren om te gaan sporten en bewegen bijvoorbeeld bij een vereniging.

De Esther Vergeer Foundation is een organisatie met een missie. Het team is klein en hecht. Het betekent ook dat je naast je werk in en rond de sportpoli’s andere taken en verantwoordelijkheden hebt binnen de Foundation. Denk hierbij aan de organisatie van clinics, foto shoots, events, voorlichting, social media etc. Samen met het team help je in de dagelijkse operatie van de Foundation. Je bent enthousiast en een echte doener, maar werkt projectmatig en planmatig.

Zo is het om stage te lopen bij onze foundation:

Mijn naam is Britt, 4e jaars student Sportkunde aan De Haagse Hogeschool en stagiaire bij de Esther Vergeer Foundation.

“Ik heb een schooljaar lang stage gelopen bij de Esther Vergeer Foundation en aan veel leuke en uitdagende projecten mogen meewerken. Hierdoor heb ik al in een half veel heb geleerd, zoals:

  • Het leren omgaan met kinderen die een lichamelijke beperking of chronische ziekte hebben.
  • Het organiseren en coördineren van clinics en de uitvoering daarvan
  • Ik heb bijgedragen aan de organisatie en uitvoering van verschillende evenementen. Hierbij heb ik enorm veel geleerd op het gebied van communicatie (o.a. met externe partijen), het maken van planningen, het bedenken en uitwerken van activiteiten, het werven van vrijwilligers, maar ook logistieke werkzaamheden.
  • Het omgaan met verantwoordelijkheid voor zelfstandige projecten
  • Mijn communicatieve skills verder ontwikkeld op beurzen

Door in het eerste halfjaar veel te leren en te weten te komen over de organisatie, heb je een goede basis om verdere werkzaamheden te verrichten voor de organisatie en eventueel onderzoek te doen voor je afstudeeropdracht! Ik raad een stage bij de Esther Vergeer Foundation dan ook zeker aan.”

Wil jij dit ook? Dan maken wij graag kennis met je!

Neem voor meer informatie en/of mogelijkheden contact op met: Lorraine Gerards