Postcode Loterij ondersteunt ons ook komende 3 jaar

De Esther Vergeer Foundation mag de komende 3 jaar weer rekenen op steun van de Postcode Loterij. Met de jaarlijkse bijdrage kunnen wij ons blijven inzetten en zorgen dat kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening door sport de kracht van zelfvertrouwen ontdekken.

Aan alle deelnemers van de Postcode Loterij: hartelijk bedankt voor jullie steun!

De Postcode Loterij verlengt per 1 januari 2024 de samenwerking met de Esther Vergeer Foundation voor een periode van 3 jaar. Sinds 2012 ontvangt Esther Vergeer Foundation jaarlijks een bijdrage.

“Deze jaarlijkse donatie betekent een enorme impuls voor het realiseren van de missie van onze foundation; gewoon sporten voor ieder kind. Sport en een actieve leefstijl is belangrijk voor álle kinderen, dus ook voor kinderen met een (fysieke) beperking en/of chronische ziekte. Meedoen aan sport verhoogt de fysieke fitheid, kwaliteit van leven, kinderen krijgen meer sociale contacten en voelen zich zelfverzekerder. Mede dankzij deze jaarlijkse bijdrage kunnen wij de Esther Vergeer Foundation Sportpoli verder uitbouwen”, aldus Esther Vergeer.

Onlangs is de samenwerking geëvalueerd, en heeft de loterij besloten de samenwerking voort te zetten. Marieke Rodenhuis, Hoofd Goede Doelen Postcode Loterij: Wij zijn heel trots dat de Postcode Loterij dankzij haar deelnemers de Esther Vergeer Foundation de komende 3 jaar weer steunt.

"Ieder kind moet de mogelijkheid hebben om gewoon te kunnen sporten. Het bijzondere aan de Esther Vergeer Foundation is dat zij niet alleen de kinderen begeleiden maar ook de sportverenigingen. De verbindende rol van de Foundation is ontzettend belangrijk voor het succes. Steeds meer kinderen kunnen bij steeds meer sportverenigingen in hun buurt terecht. Wij zijn heel trotst dat we dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij de Esther Vergeer Foundation ook de komende jaren kunnen blijven steunen."

Over de Postcode Loterij
“De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, groene en gezonde wereld waarin we niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.”