Esther en Nosa in campagne ABN AMRO

Als we gelijk beginnen, kan iedereen winnen!

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Voor mensen met een fysieke of mentale beperking is de kans om te sporten echter niet vanzelfsprekend. Daarom zet ABN AMRO Bank N.V. zich samen met haar partners al 23 jaar in voor gelijke kansen in de sport. Want als we gelijk beginnen, kan iedereen winnen!

“Gelijke kansen in de sport versnellen”

Sander Bestevaar, Hoofd Partnerships, Events en Foundations bij ABN AMRO: “Iedereen heeft doelen in het leven: om vooruit te komen of om ergens beter of zelfs de beste in te worden. Dat geldt ook in de sport, of je nu deelneemt aan een team- of individuele sport, en of het nu je doel is een vriendschappelijk potje te winnen of het allerhoogste podium te bereiken. Deze passie om iets te bereiken, is wat alle sporters verbindt. Door middel van onze partnerships willen we gelijke kansen in de sport versnellen. Zodat álle sporters de kans krijgen om het veld op te gaan”.

Als partner van de Esther Vergeer Foundation biedt ABN AMRO elk kind de kans om zijn ambities in meer dan veertig gehandicaptensporten waar te maken.

Esther en NOSA in ABN AMRO campagne - Esther Vergeer Foundation